Der kan være forskellige grunde til at købe en vandkøler. Mange virksomheder og institutioner ønsker at have en nem og bekvem mulighed for koldt drikkevand. Rindende vand fra en vandhane kan tage flere minutter om at blive kold, og vandet fra hanen er ikke nødvendigvis filtreret på et ønskeligt niveau. Men en af de vigtigste grunde til at erhverve sig en vandkøler er, at man har behov for adgang til koldt eller varmt vand i et område, hvor der ikke er vandhane eller lignende i nærheden.
Herudover er der det sundhedsmæssige aspekt i at indtage vand for at undgå dehydrering. Det menneskelige legeme har brug for væske. Der er behov for friske forsyninger af væske hver dag. Vand er naturens valg. Det er den væske der anbefales til at slukke tørsten. Vand er kalorielet, billigt og let tilgængelige, og har en positiv indvirkning på dit helbred.

På kontoret har drikkevandkøleren også et socialt og forretningsmæssigt aspekt. Det er ved vandposten medarbejderne mødes og kommunikerer med hinanden om både private og arbejdsmæssige ting – akkurat som vi kender det fra kaffemaskinen.

Drikkevandskølere fås i mange forskellige typer og modeller. Easywater forhandler vandkølere der kobles direkte på jeres eksisterende vandforsyning. Det sikrer man ikke ender ud i at løbe tør for koldt eller varmt vand. Alle vore drikkevandskølere er VA-godkendte (Godkendels nr. VA. 3.51/20073), og der benyttes kun certificerede fødevarematerialer og komponenter i alle de dele som har en direkte kontakt med vandet. Herudover anbefaler vi at der på alle vandkølere monteres en ”water block” ved vandtilførslen, som forhindrer eventuelle vandskader i tilfælde af der sker utilsigtet brud på vandtilførslen

Der er mange drikkevandskølere at vælge i mellem – hvilken skal jeg vælge?

Både på kontoret og i hjemmet dækker drikkevandskølere vidt forskellige behov, altså udover at give adgang til koldt og varmt vand. At vælge den rigtige vanddispenser afhænger af hvad der er vigtigt for dig og dine behov. Det kan f.eks. være pris, bekvemmelighed, sundhed, rengøring, drift økonomi og miljø. Alle er ting du bør overveje, når du vælger en vandkøler. Men husk ikke at glemme hvilke tjenester og ydelser der kommer udover selve erhvervelsen af drikkevandskøleren.
Hos EasyWater har vi stor erfaring i at levere den rigtige drikkevandsløsning. Læs mere om vore forskellige modeller, typer og anvendelsesmuligheder her: Bordmodeller, Gulvmodeller, Indbygningsmodeller og Drikkefontæner.
Læs også mere omkring vores serviceaftaler der sikrer at du altid har adgang til iskoldt drikkevand.

Kontakt os på tlf. 29 12 16 17 og få en snak om mulighederne for at dække netop dit behov.